top of page

"Het is tijd voor een nieuw geluiden dat geluid is het zachte kreunenvanuit je eigen binnenste."

Waar je verlangens huizen

Veel vrouwen die ik spreek, hebben het gevoel het contact met hun lichaam kwijt te zijn. Het lichaam bestaat alleen nog om anderen van dienst te zijn: hun partner liefhebben, hun kind voeden. Op andere momenten zit het lichaam ze in de weg, leidt het af met al zijn golven en onvoorspelbaarheden in sensaties, gevoelens en emoties, waardoor ze hun oneindige takenlijst weer niet afgevinkt krijgen.

En ergens voelen al die vrouwen dat er meer is: meer contact, verdieping, ontspanning, en ook meer opwinding. Als je je lichaam niet voelt, voel je niet welke verlangens daar huizen – laat staan dat je kunt toegeven dat er iets mist.

 

Voor mij is schrijven een belangrijk gereedschap om in contact te komen met mezelf, met mijn gevoelens, mijn fantasie, maar ook met mijn lichaam. Het is laagdrempelig, iedereen kan schrijven, en het geeft een heerlijk tastbaar resultaat: een tekst die je kunt teruglezen om jezelf eraan te herinneren wat je wilde, hoe je het wilde, en met wie.

Bij het schrijven van erotica - en bij het begeleiden van schrijvers in het schrijven van erotica - merk ik steeds weer hoeveel invloed het genre heeft op de schrijver: er gaat weer iets stromen, er worden nieuwe kanten in jezelf ontdekt, het lichaam wordt beter gevoeld. Er gebeurt echt iets magisch als je woorden geeft aan diepe verlangens.

IMG_1713_edited_edited.jpg

ROUZE

Rouze is gestart in 2019 en is van een erotisch verhalenplatform, gericht op het vrouwelijk lichaam en vrouwelijk genot, uitgegroeid naar een allround erotisch platform, waar workshops, praatgroepen en coachingsessies gericht op seksualiteit en intimiteit worden gegeven.


Sinds januari 2023 ben ik hoofdredacteur bij Rouze, wat betekent dat ik honderden erotische verhalen gelezen, geredigeerd, geschreven én opgenomen heb in onze geluidsstudio. Daarnaast begeleid ik mensen in woorden geven aan hun diepste verlangens, via workshops en erotische tarotleggingen.

Hieronder vind je een aantal van de lekkerste projecten die ik bij Rouze mocht bedenken en uitvoeren.

IMG_1726_edited_edited.jpg

Het opnieuw laten stromen

Door alle verhalen die ik bij Rouze heb mogen lezen, en door alle mensen die ik over de onderwerpen seksualiteit, sensualiteit en intimiteit heb mogen spreken, wordt me steeds weer één ding heel duidelijk: er bestaat geen narratief dat voor iedereen werkt.

We mogen de regels loslaten. Het is tijd voor een nieuw geluid en dat geluid is het zachte kreunen vanuit je eigen binnenste. Niets is persoonlijker, specifieker en intiemer dan contact maken met je diepe, authentieke seksuele wezen. Seksualiteit is langzaam, traag, soepel en soms is het woest, hard, gewelddadig - het draagt al die kanten in zich.

De vraag die daarbij steeds voor mij opkomt is: durf jij je eigen opwinding te onderzoeken? Ik help je graag meer helderheid en stevigheid te vinden in je eigen seksualiteit. 

bottom of page